Devet letova tjedno direktno za Berlin

Bez autora
Jun 03 2012

Iz zagrebačke Zračne luke Pleso danas je prvi put Lufthansin zrakoplov odletio direktno u Berlin. Od sada će Hrvatska s devet letova tjedno biti izravno povezana s njemačkom metropolom. Putnike će prevoziti zrakoplovi Airbus A319. Berlin je grad koji sve više putnika iz Hrvatske želi posjetiti, poslovno ili u slobodnom vremenu, pa od danas Lufthansa pokreće dosad najveći program ekspanzije u Berlinu. Vrijedan je više od 60 milijuna eura i povezat će 39 europskih odredišta s njemačkim glavnim gradom. Partneri iz Lufthansa Grupe i Star Alliancea putnicima nude letove u 50 gradova diljem Europe i južnog Mediterana.

Devet letova tjedno direktno za BerlinIz zagrebačke Zračne luke Pleso danas je prvi put Lufthansin zrakoplov odletio direktno u Berlin.

Od sada će Hrvatska s devet letova tjedno biti izravno povezana s njemačkom metropolom. Putnike će prevoziti zrakoplovi Airbus A319.

Berlin je grad koji sve više putnika iz Hrvatske želi posjetiti, poslovno ili u slobodnom vremenu, pa od danas Lufthansa pokreće dosad najveći program ekspanzije u Berlinu. Vrijedan je više od 60 milijuna eura i povezat će 39 europskih odredišta s njemačkim glavnim gradom.

Partneri iz Lufthansa Grupe i Star Alliancea putnicima nude letove u 50 gradova diljem Europe i južnog Mediterana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik